Uw kunstwerk inlijsten | op maat inlijsten bij Image Assen

Kunstwerken in alle soorten en maten professioneel inlijsten? Dat is geen enkel probleem voor de vakmensen van Image Assen. Heeft u een prachtig stukje kunst in huis, maar u weet niet goed wat u ermee moet doen? U kunt hier een foto van uploaden in onze webshop en direct bekijken welke lijst hier mooi bij zou passen. Wilt u de materialen en kleuren liever van dichtbij bekijken, dan bent u van harte welkom in onze artshop.

Prachtige kunst, sierlijk omlijst

Het inlijsten van een bijzonder werk is een kunst op zich. In onze artshop heeft de keuze uit honderden prachtige lijsten in diverse stijlen. Zo kunt u kiezen voor een authentieke houten sierlijst, of juist een strakke en moderne aluminiumlijst. Heeft u al een kunstwerk in gedachten? Onze collectie bestaat uit ruim 27.000 kunstposters in alle soorten en maten. Bekende en minder bekende kunstenaars zijn allemaal te vinden in onze webshop

Precisie en maatwerk

De uitstraling van uw interieur moet passen bij het kunstwerk dat u er hangt. Daarom werken wij uitsluitend met lijsten, glas en passe-partouts die aan onze hoge eisen voldoen. Alle kunst die Image Assen oplevert is vervaardigd met de grootste precisie. U kunt rekenen op de hoogste kwaliteit!

Kortom uw kunstwerk inlijsten bij Image Assen betekent:

  • Een ruime keuze uit zo’n 27.000 kunstposters
  • Werk van bekende kunstenaars
  • Keuze uit verschillende stijlen: van klassiek tot modern
  • Maatwerk passe-partouts
  • Juiste professionele advies
  • Goede zorg en service voor al uw inlijstingen.

Naast het inlijsten van uw kunstwerken kunt u ook bij ons terecht voor het inlijsten van eigen afbeeldingen. Dus wilt u een kunstwerk inlijsten? Neem contact op of bestel direct in onze webshop.