Prachtige spiegel inlijsten | op maat gemaakte inlijsting

Voor het inlijsten van een spiegel bent u bij ons aan het juiste adres. Net als kunstwerken zijn ook spiegels fraaie blikvangers in uw interieur. Wat dacht u van een ingelijste spiegel in uw woonkamer? Het staat niet alleen prachtig, maar zorgt ook voor een ruimtelijke uitstraling. Maak uw keuze uit onze ruime collectie. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een barokspiegel? Of geeft u juist de voorkeur aan een facetspiegel met aluminiumlijst? U vindt het allemaal in onze webshop.

Uw spiegel online inlijsten

Wij leveren spiegels in alle soorten en maten. U kunt tevens kiezen uit tientallen prachtige lijsten. Hoe werkt het? Eerst kiest u zelf de juiste afmeting. Vervolgens selecteert u een lijst in gewenste stijl en kleur. U kunt onder andere kiezen uit houten lijsten. Het enige wat u nu nog hoeft te doen is uw bestelling bevestigen. Onze professionele lijstenmakers maken uw spiegel vervolgens op maat. Uiteraard is het product van de hoogste kwaliteit.

Verfraai uw interieur met een spiegel

In onze webshop kunt u direct een sfeerimpressie bekijken van de door u uitgekozen spiegel. Zo krijgt u een goed beeld van de uitstraling die het geeft aan de muur. Image Assen is uw specialist in maatwerk lijsten. Alle lijsten in onze webshop zijn perfect voor het creëren van een eigentijdse spiegel. U bepaalt zelf welke uitstraling de lijst moet hebben. Een aluminium lijst zorgt voor een modern geheel, terwijl een houten lijst juist tijdloos is.

Bestelt u een spiegel bij Image Assen, dan kiest u voor:

  • Keuze uit normale spiegel of facet spiegel
  • Tientallen lijsten van hoge kwaliteit
  • Keuze uit verschillende stijlen: van klassiek tot modern
  • Juiste professionele advies
  • Goede zorg en service voor al uw inlijstingen.

Wilt u een spiegel inlijsten? Bestel direct via de Image Assen webshop.